Myytävänä siirtolapuutarhamökki
Vallilan siirtolapuutarhassa

Osoite Vallilan siirtolapuutarha, Kumpulankatu, Helsinki
Kotisivu: www.vallilanspy.fi
Mökin osoite siirtolapuutarhassa: Omenapolku 53
Sijainti Oheinen zoomattava Google-kartta osoittaa palstan ja mökin sijainnin.

Siirtolapuutarha sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: vieressä Hämeentietä kulkevat raitiovaunulinjat 6 ja 8 sekä lukuisa joukko bussilinjoja. Lyhyen kävelymatkan päässä on Kauppakeskus Arabia, josta löytyy monipuolinen palvelu- ja liikevalikoima, mm. S-Market, K-Supermarket ja Alko.

Vallilan siirtolapuutarha-alue on suojeltu 27.1.2012 voimaan tulleella asemakaavalla. Lisätietoa on Vallilan siirtolapuutarhayhdistyksen nettisivuilla kohdassa Tietoa mökkiläisille/Rakentaminen.
Mökki Mökin pinta-ala on n. 20 m². Mökissä on pieni eteinen ja yksi huone. Sisätilat on paneloitu v. 1998. Varustuksena on sähköt, pieni jääkaappi ja miniliesi. Ulkoseinät on maalattu v. 2014. Mökin takana on matala työkaluvaja.
Palsta Palstan pinta-ala n. 310 m². Suuri osa palstan pinta-alasta on nurmikkoa, varsinaisia kasvimaita on tällä hetkellä niukalti. Palstan edustanäkymää hallitsevat vanha omenapuu, neljä korkeaa tyrnipuuta ja matalampi tyrniaita. Palstalla on lisäksi hedelmäpuita, vadelma- ja viinamarjapensaita sekä erilaisia kukka- ym. istutuksia. Reunoilla kasvaa perennoja ja vadelmia.

Vesihana sijaitsee palstan kulmalla. Siirtolapuutarha-alueella on WC:t sekä suihku- ja saunatilat.
Valokuvat Klikkaa galleriaan!
Hintapyyntö 47 000 €
Yhteydenotot Raija Suikkonen, puh. 050 596 2145, sähköposti raija.suikkonen (ät) iki.fi
Eero Noponen, puh. 050 354 2395, sähköposti eero.noponen (ät) iki.fi
 
Update: 2019-08-15 Valid XHTML 1.0 Transitional